Leasing av transportkjøretøy

Benytt deg av tjenestene til leasingpartnerne våre for å kjøpe nyttekjøretøy og bygg- og landbruksmaskiner uten å betale full pris. Vi gir deg en flott mulighet til å fornye bilparken din raskt og uten store utgifter. Velg kjøretøyene du trenger på nettsiden vår, og begynn forhandlingene med leasingpartnerne våre!

Alle slags maskiner på hjemmesiden vår kan leases; traktorer, lastebiler, tippbiler, bygg- og landbrukskjøretøy og andre nyttekjøretøy som hjelper deg med å nå målene dine.

Slik er en grunnleggende leasingavtale: Du finner en selger og velger et passende kjøretøy eller maskin. Leasingselskapet – partneren vår – kjøper de valgte kjøretøyene, ordner forsikring og transporterer dette kjøretøyet til deg, slik at du kan begynne å bruke kjøretøyet umiddelbart. Du på din side betaler en innledende forskuddsbetaling (vanligvis mellom 10 og 40 prosent av totalprisen), mottar kjøretøyet og betaler deretter forhåndsbestemte, månedlige summer som kommer fra fortjenesten av å bruke kjøretøyet.

Samtidig beholder du arbeidskapitalen til forretningen din, og drar nytte av betydelige skattebesparelser. På slutten av leasingkontrakten får du kjøretøyet for den gjenstående summen etter alle betalingene. Se videre detaljer.